Cori Gramescu

Este  antreprenor de 15 ani, nutritionist si a fost antrenor de fitness aproape 12 ani. A descoperit puterea si importanta sportului si a echilibrului alimentar fiind o adolescenta cu probleme cu greutatea si si-a construit o cariera incercand sa isi gaseasca propria cale. Cumva, a avut noroc.  Lucreaza dintotdeauna cu femei si in toti acesti ani i-au trecut prin mana peste 30.000 de cliente.

LadyFIT a insemnat mai intai un studio modest de gimnastica pentru femei in centrul Bucurestiului, apoi a crescut asa cum s-a putut in ultimii 10 ani. In 2009 a preluat afacerea si a inceput sa construiasca ceea ce a devenit comunitatea ei – doua cluburi de sport in Bucuresti, aproape 200.000 de followersi in online si deja 500 de cliente cu care lucreaza sau a lucrat in cadrul programelor de coaching de dieta online. Lucreaza aproape exclusiv cu femei, iar in acesti 15 ani a invatat despre vulnerabilitate, suport, feminitate si nesiguranta.

”Aceasta perioada a coincis si cu propria mea maturizare generata de luptele mele interne cauzate de presiunea externa, de idealizarea cu care suntem invatate sa traim si uneori am invatat sa fiu blanda cu mine. Imi regasesc asprimea interioara in prima mea reactie, aceea pe care am invatat sa o fac sa taca. Si in tot acest travaliu intr-o zona foarte intima de nesiguranta si transformare am descoperit o blandete austera pe care uneori reusesc sa mi-o aplic si mie’

”  In paralel cu activitatea la LadyFIT am terminat un MBA la Maastricht School of Management, am inceput facultatea de medicina fara sa vreau sa o termin si acum incep doctoratul in management la Academia de studii economice. Fac proiecte de comunicare pentru diferite branduri si organizatii si imi place sa invat, sa merg la enduro si sa gatesc.”