Eduard Enache

 

Incepand cu anul 2006, a deschis primul blog si a inceput sa implementeze primele profiluri de promovare pe social media pentru mai multi artisti romani.

In 2008 a inceput lucrul in presa scrisa ca jurnalist si foto-reporter pentru Federatia Sindicala a Jurnalistilor.

Urmandu-si pasiunea pentru moda si fotografie, in 2009 a avut prima expozitie foto in cadrul IAA din Romania (International Advertising Association).

In 2010 a condus echipa ce a relansat cel mai cunoscut blog de muzica romanesc al vremurilor – Monden.Info in Urban.ro, un portal de muzica, going out, filme, moda si lifestyle ce a strans o comunitate de 10.000 de utilizatori din publicul tanar comercial (15-27) ce vizitau zilnic site-ul. Unul din momentele de impact a fost unul din primele live-tweeturi romanesti din Londra unde a petrecut 24 de ore in studio cu Maroon 5 in timp ce acestia inregistrau un nou cantec pentru Coca-Cola.

In paralel cu munca de redactor-sef al site-ului, in 2011-2015 a lucrat ca PR Manager & Social Media Strategist pentru doi dintre cei mai cunoscuti artisti romani: Akcent si Andreea Balan, atingand in mod organic comunitati de peste 2 milioane de oameni pentru fiecare.

Pentru Andreea Balan a semnat directia creativa a unor videoclipuri si concepte creative ce au strans peste 100 de milioane de vizualizari pe YouTube.

A lucrat in campaniile de lansare ale celor mai de succes artisti straini pe teritoriul romanesc alaturi de Universal Music, Sony Music, Cat Music, Roton si MediaPro Music cu peste 200 de interviuri cu artisti precum Black Eyed Peas, t.A.T.u, David Guetta, Maroon 5, Blue etc.

Din 2013 a inceput sa creeze continut pe blogul TheFashionJumper.com transformat mai tarziu in Zenache.ro.

Printre proiectele speciale se numara H&M, Absolut, ALDO, smart, L’Oreal, PAUL, AFI Palace Cotroceni, LG, Zoot, Lee Cooper, Kenvelo, Tezyo, La Roche Posay, Otter.