Skip to content

Free 2 Flow

 

Free 2 Flow – Sunete pentru relaxare si performanta! este primul Handpan si Kora Duo din Romania si are in componenta sa perechea de artisti Georgiana si Valentin Ples.

Muzica Free 2 Flow, incadrata in genul World Music/Ambiental este realizata folosind instrumente rare, provenite din diverse culturi si perioade istorice: Handpan, Kora, Bansuri si Fujara. Val s-a specializat pe Kora – harpa africana cu 21 de corzi, datată în anii 1800 în Africa de vest, iar Georgiana pe Handpan – instrument de percutie melodica, datat in anul 2000 în Elveția. Ca instrumente secundare, in repertoriul Free 2 Flow sunt folosite doua instrumente de suflat: Bansuri – fluier traditional indian – si Fujara – instrument traditional slovac.

„ Am creat Free 2 Flow din dragoste pentru muzica si oameni. Impletim valori culturale internationale intr-un melanj de sunete si armonii, printr-un repertoriu 100% original. Oferim publicului experiente muzicale inedite care contribuie la imbunatatirea starii de spirit, genereaza relaxare, introspectie si au tenta meditativa. Proiectul Free 2 Flow a debutat in primavara 2015, iar trei ani mai tarziu a obtinut un grant de finantare prin proiectul StartUp Air, ocazie ce ne permite sa ne setam obiective tot mai indraznete. Oferim clientilor si partenerilor nostri solutii de Corporate Wellbeing cu ajutorul muzicii precum si Concerte autentice care aduc un plus de originalitate si eleganta evenimentelor corporate sau private.”

Pe parcursul anilor de activitate artistica, ne-au oferit suportul si aprecierea lor colaboratorii si clientii nostri: Thai Therapy, Jazz in the Street, Urbannect, Samsara Foodhouse, Centrul Budist White Mahakala, Info Spiritual, precum si A.P. Road Studio si Euromusic, parteneri care si-au adus aportul la realizarea primului nostru album The FLOW.